Ren livskraft från växtriket

Levande celler för unik lyster

Prova marknadens första unika ansiktsmask med levande stamceller från rosenrot. Inkapslade i sitt naturliga cellmembran får du här antioxidanter och vitaminer i levande form. Aktiva stamceller har en stärkande effekt på alla hudtyper varför det här är en behandling som ger mycket goda resultat på alla hudsorter.

Behandling på salong

De aktiva stamcellerna innehåller näring i sin mest potenta form och masseras in i huden. Rosenrotstamcellerna är en färskvara som hålls levande i 30 % kokosvatten. Precis före användandet krossas cellmembranen så att näringen i cellkärnan görs tillgänglig.

Vad är Pure Cell

Pure Cell är växtceller med ren livskraft som utvinns ur celler som befinner sig i förstadiet till att bli rosenrot. Det finns alltså inga celler ifrån djur eller bakterier. Eftersom cellen befinner sig i ett odefinierat förtillstånd, kan den anpassas och ha effekt på alla hudtillstånd då den kan ge huden kraft att reparera sig själv.

Så här går behandlingen till

Dubbelrengöring, ansiktsvatten, vit chokladskrubb, stamceller från rosenrot och Face Mask More appliceras. Under tiden de verkar får du peeling, stamceller och mask på händer och armar. Masken tvättas bort med varma handdukar. 20% AHA-syra, stamceller, serum, ansiktsolja, närande balm och massagekräm. Ingredienserna aktiveras och jobbas ner djupare i huden med en ansikts- och dekolltagemassage. Avslutas med skyddande mineralpuder.

Det här gör behandlingen

  • Gör dina egna hudceller mer motståndskraftiga
  • Skyddar huden mot fria radikaler
  • Bygger upp hudens syraskyddsmantel
  • Påskyndar reparationssystemet i huden
  • Passar alla hudtyper
  • Omedelbart resultat och verksamt på lång sikt